Dinsdag 5 november

Open Avond bij Baloe

Meld je aan!
 
17-10-2024

Op zoek naar een nieuwe baan? Kom kennis maken!

Ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang en wil je weten hoe het is om bij de leukste kinderopvang te werken? Dan is dit jouw kans! Kinderopvang Baloe opent haar deuren voor een speciale open avond op 5 november 2024 van 19:00 tot 20:30. Tijdens deze avond maak je kennis met ons team, onze visie en onze unieke werkwijze.

Open avond

Kom langs op Dorpsstraat 187, Wormer en ontdek waarom werken bij Kinderopvang Baloe zo bijzonder is. Tijdens de open avond krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen en alles te horen over wat wij te bieden hebben. Onze medewerkers staan klaar om je te ontvangen met koffie en vertellen je wat werken bij Baloe zo leuk maakt. We leiden je rond door onze locatie en beantwoorden graag al jouw vragen.

Leuke extra's

Tijdens de open avond maak je niet alleen kennis met ons en onze werkwijze, maar zijn er ook extra voordelen:

  • Goodiebag: Je ontvangt een goedgevulde goodiebag als dank voor je interesse.
  • Cadeaubon t.w.v. €150,00: Sluit je een contract met ons af? Dan maak je kans op een cadeaubon ter waarde van €150,00!
  • Baloe-cadeaubox: Begin je bij ons als nieuwe medewerker? Dan ontvang je op je eerste werkdag een speciale Baloe-cadeaubox vol verrassingen!

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar personeel@kinderopvangbaloe.nl of kom spontaan langs. Dit is de perfecte kans om te ontdekken of Kinderopvang Baloe jouw nieuwe werkplek wordt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Tot ziens op 5 november!

 

Terug naar overzicht
Meld je aan

Heb je interesse? Stuur ons een e-mail en meld je aan voor de open avond! 

Meld je aan!